Wednesday, January 18, 2006

Dia 8: It´s raining dude!

Montañita ei nayttanyt tanaan parhaita puoliaan. Koko paivan oli harmaata ja sateista, joten paatimme kayttaa ajan hyodyksi kirjoittamalla blogeja. Mulla meni ainoastaan 7 tuntia blogger.comin ja flickr.comin operoimiseen nettikahvilan uskomattoman hitailla yhteyksilla.

Montañita muuten on yllattavan pieni ja dedikoitunut paikka. Koko elama keskittyy parin pienen ja kevytrakenteisen ravintola/hostellikorttelin ymparille, joiden lisaksi kylassa ei ole juuri mitaan - paitsi torakoita. Kaikki taalla puhuvat surffauksesta, surffauksesta ja surffauksesta ja fiilis on huomattavan rentoa, mika patee myos palvelun nopeuteen. Tilatessasi drinkin poytaan voit olla varma siita, etta pysyt janoisena niin kauan kuin tiskilla keikkuu yksikin chica. Baarimikot tekevat kaikkensa kellistaakseen skandinaavikaunottaret ja nailla puolestaan on taysi tyo selvittaa, ketka ovat todellisia surffiguruja (joiden seurassa hengailu siis kasvattaa katu-uskottavuutta), ja ketka vain hellyydenkipeita Munchhauseneita.

Mojitot ovat aivan hemmetin hyvia, silla paikallinen tapa on jattaa mikserit pois jaykan eduksi. Toimii meille suomalaisille :) Simpe tosin varas meille surffikurssin aamuseiskaksi, joten illan houkutuksille antautuminen jai vahiin myos tanaan. Ehka huomenna jo tsekataan myos aamubileet...

Mutta sepa siita jalleen. Nyt kun olen kuronut kiinni alkumatkan aikana kertyneen bloglagin, niin postauksia voi odottaa vahan tiuhempaan tahtiin.