Wednesday, February 01, 2006

Life Aquatic with Steve Zissou

Tänään kävin parturissa espanjaksi. Alunperin mahdottomalta tuntunut idea saatettiin lihalliseen muotoon lähiostarin Salon Chenicessä, joka fasiliteeteiltaan ja palvelultaan oli täysin suomalaista tasoa. Naapurin Angie suositteli mestaa ja koin, että vajaa 10 € pesusta, leikkauksesta ja väristä ei olisi liian paha hinta. Kun tyyppi vielä osasi hommansa erinomaisesti, koin kuluttajana tarpeeni jopa ylitetyiksi ja ilahduin. Näin Salon Chenice voi luottaa lukuisiin uusintaostoihin tulevana keväänä.


IMG_0985
Lähiostari Outlet Mall (jossa ei luonnollisesti yhtäkään outlettia)



IMG_0983It's Herbie!!!


Noin muuten Costa Ricassa onkin sitten mitä kummallisempia myymäläyhdistelmiä: ylemmän luokan kellokaupassa myydään luonnollisesti kelloja, kelloja ja... spatuloita! Toisessa liikkeessä myydään lähinnä kaikenlaista toimisto/kotielektroniikkaa liittyen tietokoneisiin, webbiin ja videopeleihin, mutta valikoimahan ei tietenkään olisi täydellinen ilman naisten kauneudenhoitotuotteita. Bensa-asemankin pitää olla apteekki. Itse ostin juoksukengät urheilukaupasta. Siellä ei myyty mitään kummallista. Nyt pääsen vihdoin ympäröiville vuorille juoksemaan (mua ei todennäköisesti löydetä koskaan).


IMG_0998
About 30€ = ei paha


Managereiden koira Bhakhbi hengailee päivät Lakshmissa ja ovet kun pidetään auki, on elukka säännöllinen vieras aina ruoka-aikaan. Olen pysynyt kovana, enkä syöttänyt sille vielä mitään. Naapurin Ritasch kuulemma syöttää, mutta ne onkin kummatkin intiasta, eli pitää luonnollisesti yhtä.


IMG_0988
"Hmmmm...Täällähän tuoksuu kanapasta..."



IMG_0986
"Leikin nääntyvää, pakko sen on joskus heltyä"


Tänään mennään illalla leffaan, sillä ne ovat keskiviikkoisin 1,5 dollaria per naama. Eihän tällä hinnalla saa makuunistakaan leffaa edes arkisin!

1 Comments:

At 5:41 AM, Blogger -Henri- said...

Sun elämä on siellä liian halpaa. Vapaasti vasemmalla edaattori Weijo asettaa nyt voimaan blogiyhteisöveron, jotta tasoitetaan tätä selvää epätasa-arvoa.

Lähetä mulle joka viikko 75€ suoraan mun tilille niin ollaan sujut.

 

Post a Comment

<< Home